Hypnoterapi-ett fantastiskt redskap


Man har ju sett på tv hur människor hypnotiseras och man får dessa att göra saker som de senare inte kommer ihåg att de har gjort.

Det är på tv och inte så det funkar när man gör en hypnos för att komma åt minnen och händelser som satt sej som en blockering i kroppen. Ibland så kan man gå omkring och känna sej deprimerad och nedstämnd. Man kanske lider av ångest eller dålig självkänsla, är stressad eller rent av utbränd.

Det finns ganska mycket som man kan jobba med i hypnos. Hypnos är ett fullkomligt naturligt tillstånd av djup avslappning, ökat medvetande och inre fokusering.

När man har klienter i hypnos får man ofta höra att de upplever att de kan öppna ögonen och resa sej upp när de vill, vilket också är sant. Men det är det ingen som gör -för när man sjunker in i ett djupt avslappnat tillstånd händer det fantastiska saker i ens inre. Man upplever det lite som att man sovit när man slår upp ögonen igen- inte för att man gjort det utan för att man har varit så avslappnad och fokuserad på det man upplevt i hypnosen.

Flera gånger varje dag går vi in i ett tillstånd av trance per automatik , tex när du kört bil en sträcka och upptäcker att du redan är framme-du har suttit i trance en stund.

Eller när man är på promenad och börjar gå sin vanliga runda , tankarna drömmer sej bort en stund och vips är man hemma. Man har varit i trance- hypnos medan man slappnat av och gått sin vanliga trygga stig eller väg.

Detta sker vare sej du är medveten eller ej med mellan 90 och 120 min mellanrum dygnet runt.

Skillnaden är att när du ska försättas i hypnos, går du in i tillståndet på en uppmaning.

Att vara hypnotiserad är inget märkvärdigt mer än att du upplever dej oerhört närvarande i dina upplevelser och du har fullständig koll på vad du säger, vad du gjort och hur du känt.

I hypnos kan vi jobba med gamla minnen och trauman som du kanske inte ens är medveten om att du hade kvar i ditt system, ditt medvetande. Om det finns där i din kropp- kanske utan att du ens är medveten om det ,kan det orsaka saker som ångest , sömnsvårigheter, viktproblem (man kanske äter eller inte äter för att döva smärta eller för att belöna ,trösta sej för att man mår dåligt) oro, tillexempel nedstämdhet och stress .

Våra tidiga barndoms upplevelser och senare livserfarenheter har påverkat oss känslomässigt på olika sätt.

I grund och botten handlar många av våra problem och sjukdomar om stress som skapats av negativa känslor och upplevelser under vår barndom och uppväxt. Det i sin tur ger en negativ programmering i vårt undermedvetna sinne, skapar stress i våra celler och störningar i kroppens energisystem.

När vi inte tar hand om våra känslor ,håller dessa

inom oss och lägger locket på så förvärras våra symptom . Det är som en full soptunna, om man aldrig tömmer den rinner det över tillslut . Det kan yttra sej i form av huvudvärk, värk i kroppen , oro, ångest, nedstämdhet och sjukdomar.

Hypnoterapi är ett fantastiskt sätt att komma åt gamla händelser men också hitta saker i ditt undermedvetna som du saknat. Känslor som funnits där men som du tappat bort på din väg genom livet.

Jag jobbar med detta fantastiska verktyg för att hjälpa fler att hitta tillbaka till sej själva, rensa i ditt undermedvetna och ta fram det som är DU helt enkelt.

Är du nyfiken att prova är du välkommen att höra av dej eller gå in på BOKA DIREKT och boka en tid hos mej.

Allt gott // Ewa


Utvalda inlägg
Senaste inlägg