Livskvalitet -något som finns för alla

Eftersom jag alltid trott på att jag skapar min egen framtid med mina egna tankar har jag inte så svårt för att släppa taget om något- för att ge plats för något nytt.

Det är lite i det läget jag befinner mej i just nu. Att skapa min nya framtid, med hjälp av mina drömmar. Drömmen om att coacha och hjälpa människor att hitta sitt rätta element. Att våga släppa taget om invanda mönster som inte längre fyller en funktion, som inte fungerar. Men människan har en förmåga att hålla fast vid det dom har- för dom vet inte vad dom får. Ibland vet man inte riktigt hur man gör, när man ska ta bort det som inte riktigt funkar i livet. Vad är det som inte fungerar när allt känns som ett stort kaos. Det är viktigt att betona att det är inte jag som coach som ska tala om det, utan att du som kommer till mej har allt du behöver för att det ska bli en förändring- jag har verktygen och visar hur man kan använda dom.

Jag fortsatte alltså att utbilda mej efter att jag stängt ner min ridskola. Att läsa och lära nytt är så spännande. Jag valde att fortsätta med coachning men också att kunna få människor att må bra och bli fria från ångest, ilska,oro, depression genom hypnoterapi. Hypnoterapi är ett kraftfullt sätt att gå in i vårt sinne och arbeta med det som från början orsakade känslorna som kommer upp och ut i form av ilska ,ångest, depression , beroende av olika slag- tex alkohol, sex, sockerberoende, shopping mm.

Ett sätt att belöna sig själv, trösta sej med när den där känslan dyker upp i kroppen/huvudet. Känslan av att det känns lite tomt,ensamt eller att ångesten är på väg upp i kroppen,rastlösheten över att inget händer i den yttre världen. Man kanske känner sig orolig i kroppen och för att stilla den känslan tar man till olika yttre stimuli.

Då kan det hjälpa med att få sjunka ner i fåtöljen hos mej och få ett coachande samtal eller hypnoterapi. Kanske både och.

Det som jag märker nu när jag jobbar med människor en och en, är vilken skillnad det gör att jag har fullt fokus på en person i taget istället för en hel grupp.

När man har ridgrupper så måste man ju finnas för flera personer samtidigt.

Jag har jobbat med Healing på djur i många år och då och då även på människor.

Healing är en hörnsten i min utbildning som hypnoteraput. Jag har märkt stor skillnad på om jag har någon som kommer till mej och är riktigt spänd och nervös att om vi börjar med healing och fortsätter med hypnos är det lättare att komma ner i avslappning.


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv