Jag heter Ewa

Jag heter Ewa och det är jag som driver Livskvalite.

Jag har jobbat med människor och djur i hela mitt yrkesverksamma liv och har alltid fascinerats av hur olika vi är, inte bara på utsidan utan även på insidan. Jag har alltid trott på att vi människor skapar vår egen tillvaro, vår egen framtid. Det vi tänker så blir det.

Jag har jobbat med alla sorters djur som finns på en bondgård. Mjölkkor, grisar får, höns, kalkoner ,getter och hästar. Jag har jobbat både som anställd och som egen företagare. Men mest som egen. Jag har haft många drömmar, mål i livet och har alltid vetat att jag kommer att genomföra det jag vill göra. Ibland har man ett mål som man strävar emot men på vägen dit så kan man ändra sej och styra kosan åt en annan riktning.

Jag började som sagt som djurskötare, vidare som egen uppfödare av grisar som fick gå ute och leva naturligt. Tackor med lamm och kalvar som jag födde upp till slakt för att sedan sälja i min egen chark som jag till en början hade på gården där vi bodde.

Det var viktigt för mej att föda upp djuren på ett bra och naturligt sätt. Att dom hade det bra under tiden hos mej.Jag drev min egna gårdsbutik i 7år ungefär innan jag kände att det var dax att byta inriktning. Jag började hyra ut boxplatser till hästmänniskor som behövde och ville ha lite extra hjälp och omsorg. Hästar är ju stora djur och har ibland en förmåga att ta över ledarskapet. Jag utbildade mej till hästcoach kan man säga. och drömmen om en ridskola började ta form. Där man kunde lära sej att hantera hästar på hästars vis. Sett ur deras perspektiv. Så efter ca 7år (!!) började jag min nya bana med att börja driva min egna ridskola. Det var spännande och fantastiskt roligt- att få jobba med både människor och hästar. Att få coacha alla åldrar, både dom som kunde och dom som var lite nya och osäkra. Hästarna och jag jobbade i team- vi gjorde allt för att alla skulle trivas.

Mycket slit dygnet runt, så efter 7 år beslutade vi oss för att lägga ner- trots att det gick väldigt bra. Men man ska hinna leva också, känna glädje över att det blir en ny dag- nya möjligheter.


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv