Hypnoanalys

Hypnos - vad är det?

Hypnos - ett naturligt och behagligt tillstånd. Alla människor hamnar i hypnos flera gånger varje dag, utan att man tänker på det. Om du inte provat ,kommer du snart att märka att du gillar det.

Hypnoterapi - terapin som ger effektiv och permanent hjälp vid:
ångest, fobier, social fobi, nedstämdhet, utbrändhet, utmattningssyndrom, stress, dålig självkänsla, svartsjuka, ätstörningar, alkoholism, sömnsvårigheter, skuld, skam, sexuell problematik. problem med ilska, viktproblem, oro ,om du har en känsla av att inte duga/räcka till och mycket mera.
Hur känns det egentligen att vara hypnotiserad?
Hypnos är ett fullkomligt naturligt och mycket behagligt tillstånd av djup avslappning, ökat medvetande och inre fokusering.
Ofta får jag höra klienter berätta hur de upplever att de skulle kunna öppna ögonen och resa sig upp när som helst under hypnosen - vilket också är sant. Skillnaden är den att man väljer att inte göra det och inte upplever sig ha någon anledning eller något intresse av att göra det.
Faktum är att du per automatik går in i ett trancetillstånd många gånger varje dag: när du drömmer dig bort med kaffekoppen i handen, när du "försvunnit" ett ögonblick framför TV:n på kvällen eller när du passerat en avfart utan att märka det när du kör bil, är några av många exempel som du säkert känner igen.
Det här sker vare sig du är medveten om det eller ej med mellan 90 och 120 minuters mellanrum dygnet runt.
Skillnaden är att när du ska försättas i hypnos går du in i tillståndet på uppmaning.
Att vara hypnotiserad är inget magiskt, du försvinner inte bort och "vaknar" utan att veta vad du har gjort eller sagt. Snarare tvärtom - du upplever dig oerhört närvarande i dina inre upplevelser och du har fullkomligt klart för dig vad du säger och känner och varför du gör det.
Det är väl ingen som inte har sett eller hört om hur människor på TV har blivit hypnotiserade till att göra de mest märkliga och ofta pinsamma saker inför en stor publik, och tyvärr är det ofta den bilden många har av att bli hypnotiserad.
Därför vill jag avsluta med att säga: Ingen kan bli hypnotiserad mot sin vilja - men däremot kan alla bli hypnotiserade, om dom vill.
Prova - du kommer att tycka om det!

60 minuter 700:-

75 minuter 800:-

För tillfället sker bokning endast via Messenger - Livskvalité,

sms eller mail